• Juhlapalvelu

Juhlatilat Espoo

Etsitkö viihtyisää ja modernia juhlatilaa Espoon seudulta? Ravintola Keilaniemestä saat niin perheen tärkeisiin hetkiin kuin muihin yksityistilaisuuksiin kaiken tarvitsemasi: juhlatilat, tarjoilut ja hyväntuulisen henkilökunnan.

Juhlatilat Espoo merinäköala terassilta

Täyden palvelun juhlatalo

Ravintola Keilaniemi sijaitsee merimaisemissa ja tarjoaa upeat juhlatilat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä. Yli 15 vuoden kokemuksella järjestämme suussa sulavat tarjoilut ja teemaan sopivan kokonaispaketin. Vankan osaamisemme ja kattavan kumppaniverkostomme avulla loihdimme juhlatilaisuuksia pienistä intiimeistä illallisista aina hulppeisiin tapahtumiin.

Avarat ja modernit juhlatilat Espoossa

Keilaniemen valoisa juhlatila Espoon merimaisemissa luo puitteet monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Upea aulatilamme kylpee valossa tai pääset nauttimaan sinisestä hetkestä talvijuhlien tiimellyksessä. Juhlatilaisuuden luonteesta ja istumajärjestyksestä riippuen Ravintola Keilaniemeen mahtuu 120–200 vierasta. Kesäaikaan juhlatila laajenee kauniille aurinkoterassille, jossa on istumatilaa ja pöydät 100 vieraalle. Kerro millainen tilaisuus on mielessäsi, teemme ehdotuksen tarjoiluista ja tarvittavista oheispalveluista!

Herkuista juhlat muistetaan

Ruoka – sen me osaamme ja sitä rakastamme. Mitä haluaisit tarjota juhlissasi? Pientä sormisyötävää kuohujuoman kera, kakkubuffet kahvin kera, suosikkimakujasi noutopöydästä vai herkuttelua pitkän kaavan mukaan? Suolaiset ja makeat tarjoilut toteutetaan aina toiveiden ja budjetin mukaan, olipa listalla sesongin antimia, eksoottisia makuja tai vaikka kasvisruokaa. Keittiömestarimme pikantit menuehdotukset huomioivat luonnollisestikin myös erikoisruokavaliot. Voit valita mieleisen valmiista menuvaihtoehdoista tai keittiömestarimme suunnittelee tarjoilut omien ideoidesi pohjalta.

Tutustu catering-palveluumme »

Merinäköala koristellulta terassilta

Vinkki helppoihin perhejuhliin

Järjestä ikimuistoiset perhejuhlat niin, että voit itse keskittyä nauttimaan tärkeästä päivästä. Varaa viihtyisä juhlatila ja laadukkaat tarjoilut Ravintola Keilaniemestä. Vaihtoehtoisesti voimme säästää sinut organisoinnilta ja tiskivuorelta tuomalla kotona järjestettäviin perhejuhliinne kaiken herkuista ja astioista tarjoiluhenkilökuntaan. Päivän päätteeksi siivoamme jälkemme ja viemme tiskit mennessämme.
Pyydä tarjous, jos suunnitelmissasi on:

  • syntymäpäivät
  • kaste- ja nimiäisjuhlat
  • kihlajaiset ja häät
  • rippijuhlat, lakkiaiset
  • muistotilaisuudet
  • sukujuhlat ja muut perhepiirin tapahtumat.

Järjestä teemajuhlat omalla porukalla

Varaa juhlatilat ja yllätä ystäväsi järjestämällä riemastuttavat pikkujoulut, rapujuhlat, grillibileet, syntymäpäivät, hääjuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, harjakaiset – tai vaikka teille suunnitellun kokkikoulun. Palvelumme ja juhlatilamme Espoossa taipuvat moneen, kysy rohkeasti lisää!

Kysy lisää!

Lisätietoa juhlatiloistamme Espoossa tai tarjouksen juhlistasi saat jättämällä viestin oheisella yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse myynti@keilaniemi.fi

Ota yhteyttä »

Yhteistyössä

Valokuvaaja Sami Kallioniemi puh. 050 467 1751, sami@kallioniemi.fi, www.kallioniemi.fi

Makea Hääblogin postaus moderneista häätiloista nosti esille myös Keilaniemen. Tutustu Venue-varauspalvelussa >>

Räätälöimme teille aina juuri teidän juhlaanne sopivan tarjoilun.

Ota yhteyttä

 

Katso Keilaniemen tilat