• Häät4
  • Häät3
  • Häät2
  • Häät1

Hääjuhlan tarjoilut jättävät makumuistoja

Kuplivaa tunnelmaa, yhteisiä suosikkiherkkuja, se täydellinen hääkakku ja pikkusuolaista tanssinpyörteiden jälkeen – hääpäivä jättää mieliin uskomattoman monia makumuistoja. Me rakastamme hyvää ruokaa ja juhlien järjestämistä, joten anna meidän hoitaa hääjuhlien järjestelyt ja tarjoilut vuosien ammattitaidolla. Sinä ja rakkaasi voitte keskittyä nauttimaan täysillä tärkeästä päivästänne! Keilaniemi catering hoitaa häätarjoilut.
Tutustu cateringiin »

Järjestä häät teillä, meillä, isosti tai pienesti

Halusittepa pienen tilaisuuden tai makuelämyksiä ja tanssia pursuavan päivän isolla joukolla, meiltä saatte hääpäivänne tarjoilut ja palvelut toiveidenne mukaan. Keilaniemen juhlatiloissa kaikki on valmiissa paketissa, tarvittaessa tuomme tarjoilut ja henkilökuntamme teille tärkeään juhlapaikkaan. Tutustu keittiömestarimme valmiisiin menuehdotuksiin – tai kerro toiveenne, niin suunnitellaan häiden tarjoilut haluamanne teeman tai sesongin mukaan!

Hääpaikka meren rannalla, kaupungin katveessa

Keilaniemi Ravintolat sijaitsee meren rannalla Espoon Keilaniemessä. Avariin ja valoisiin tiloihimme taiomme juhlat tilaisuuden luonteesta riippuen 120–200 vieraalle. Kesällä käytössä on myös upea 100-paikkainen aurinkoterassi. Vieraiden on helppo saapua paikalle, niin omalla autolla kuin länsimetrolla. Ikimuistoisten hääjuhlien lisäksi Keilaniemi sopii myös muiden perhejuhlien ja tilaisuuksien miljööksi.
Lue lisää juhlatiloistamme »

Jätä tarjouspyyntö

Yhteistyössä

Valokuvaaja Sami Kallioniemi puh. 050 467 1751, sami@kallioniemi.fi, www.kallioniemi.fi

Makea Hääblogin postaus moderneista häätiloista nosti esille myös Keilaniemen. Tutustu Venue-varauspalvelussa >>

 

 

Räätälöimme teille aina juuri teidän juhlaanne sopivan tarjoilun.

Ota yhteyttä

 

Katso Keilaniemen tilat