• Catering

  Catering

Catering Helsinki ja Espoo

Meiltä onnistuu catering ja pitopalvelu Helsingissä ja Espoossa vuosien kokemuksella. Kattavan kumppaniverkostomme avulla onnistuvat niin isojen kuin pienten tapahtumien pitopalvelut tasokkaasti ja luotettavasti. Voimme organisoida tarvittaessa kaiken henkilökunnasta kalusteisiin ja servieteistä samppanjalaseihin.

Katso yhteystietomme »

Pitopalvelun varausjärjestelmä »

Referenssikuvia toteutetuista catering-palveluista

Pitopalvelu kokemuksella

Meillä on runsaasti referenssejä eri kokoisten yksityistilaisuuksien, suurtapahtumien, yritysjuhlien, konserttien ja muiden yleisötilaisuuksien toteuttamisesta ja pitopalveluista.
Pääasiallista toimialuettamme ovat Espoo ja Helsinki, mutta tarvittaessa loihdimme maistuvat tarjoilut ja mutkattomasti toimivan palvelun muuallekin pääkaupunkiseudulle.

Catering jokaiseen tapahtumaan

Tilaisuuden teema, tarkoitus ja tapahtumapaikka ovat lähtökohta sopivan tarjoilun suunnittelulle. Helsingistä ja Espoosta löytyy runsain mitoin erinomaisia paikkoja tapahtumien järjestämiseen. Valitse mieleinen tapahtumapaikka ja me toimitamme haluamasi tarjoilut olipa kyseessä cocktailkutsut tai erähenkinen tiimipäivä luonnon helmassa. Menu suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta.

Tarjoilut yritystapahtumaan

Järjestätkö yritystapahtumaa Espoossa tai Helsingissä? Keilaniemen pitopalvelu toteuttaa notkuvat pöydät ja kuplivan tunnelman vaikka teollisuushalliin tai muihin toimitiloihinne. Olipa teemana toimiala, pikkujoulut tai uusi vientimarkkina, sen pohjalta voidaan suunnitella niin menu, juomatarjoilut kuin pöytien ja paikan somistus. Olemme luotettava kumppani catering-palveluiden hoitajaksi. Teemme jatkuvasti yhteistyötä mm. Rovion kanssa ja toimitamme sopivat tarjoilut niin heidän pelilanseerauksiinsa kuin muihin teematapahtumiin.

Tutustu juhlatiloihimme »

Katettu juhlasali referenssikuva

Kokoa sopiva palvelupaketti

Haluamme toteuttaa asiakkaillemme ikimuistoisen tilaisuuden. Siksi kokonaispaketti sovitaan aina asiakaskohtaisesti ja tapahtumapaikka huomioiden. Voimme toimittaa ruokatarjoilut tai tarvittaessa järjestämme täydellisen palvelupaketin.

 • makeat ja suolaiset ruokatarjoilut
 • juomatarjoilut (asiakas hankkii juomat)
 • henkilökunta
 • pöytäliinat, servetit ja astiat
 • pöydät, istuimet ja muut kalusteet
 • eri kokoiset teltat
 • muu tarvittava rekvisiitta
 • esiintyjät ja äänentoisto

Yleisötapahtumat laadukkaasti

Meiltä onnistuvat isotkin yleisötapahtumat ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Rakennamme menut ja oheispalvelut niin esiintyjien kuin ohjelmasta nauttivan yleisönkin tarjoiluihin. Luotettavan ja kokeneen kumppaniverkostomme ansiosta hoidamme homman sekä ulkoilmatilaisuuksissa että isoilla areenoilla.

Toteutamme kokemuksella:

 • Yleisön ruoka- ja juomapalvelut
 • Crew-ruokailut
 • Artistiruokailut
 • Priority- ja VIP-tarjoilut

Kerro lisää tapahtumastasi ja tarpeistanne, niin teemme menuehdotukset ja tarjouksen!

Kysy lisää!

Haluatko tarjouksen tilaisuuteesi  Helsingissä, Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla? Ota yhteyttä niin mietitään, millainen kokonaisuus teidän tilaisuuteenne sopisi.

Katso yhteystietomme »

Ota yhteyttä

Räätälöimme aina juuri asiakkaan tapahtumaan sopivan tarjoilun.