• Catering

  Catering

Catering

Keilaniemi Catering hoitaa Helsingissä ja Espoossa tarjoilut vuosien kokemuksella. Kattavan kumppaniverkostomme avulla onnistuvat niin isojen kuin pienten tapahtumien ruoka- sekä juomapalvelut tasokkaasti ja luotettavasti. Voimme organisoida tarvittaessa kaiken henkilökunnasta kalusteisiin ja servieteistä samppanjalaseihin.

Catering helsinki ja espoo referenssikuvia

Pitopalvelut kokemuksella

Meillä on runsaasti referenssejä eri kokoisten yksityistilaisuuksien, suurtapahtumien, yritysjuhlien, konserttien ja muiden yleisötilaisuuksien toteuttamisesta ja catering-palveluista.
Ketterimmin liikumme Espoo-Helsinki -alueella, mutta tarvittaessa loihdimme maistuvat tarjoilut ja mutkattomasti toimivan palvelun muuallekin pääkaupunkiseudulle.

Gaalailta, lanseeraus tai herkullinen strategiapäivä?

Tilaisuuden teema, tarkoitus ja tapahtumapaikka ovat lähtökohta sopivan tarjoilun suunnittelulle. Helsingistä ja Espoosta löytyy runsain mitoin erinomaisia paikkoja tapahtumien järjestämiseen. Valitse mieleinen tapahtumapaikka ja me toimitamme haluamasi tarjoilut olipa kyseessä cocktailkutsut tai erähenkinen tiimipäivä luonnon helmassa. Menu suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta.

Catering yritystapahtumaan

Järjestätkö yritystapahtumaa Espoossa tai Helsingissä? Keilaniemi toteuttaa notkuvat pöydät ja kuplivan tunnelman vaikka teollisuushalliin tai muihin toimitiloihinne. Olipa teemana toimiala, pikkujoulut tai uusi vientimarkkina, sen pohjalta voidaan suunnitella niin menu, juomatarjoilut kuin pöytien ja paikan somistus. Olemme luotettava kumppani catering-palveluiden hoitajaksi. Teemme jatkuvasti yhteistyötä mm. Rovion kanssa ja toimitamme sopivat tarjoilut niin heidän pelilanseerauksiinsa kuin muihin teematapahtumiin.

Tutustu juhlatiloihimme »

Catering-palvelu referenssikuva 2

Kokoa sopiva palvelupaketti

Haluamme toteuttaa asiakkaillemme ikimuistoisen tilaisuuden. Siksi kokonaispaketti sovitaan aina asiakaskohtaisesti ja tapahtumapaikka huomioiden. Voimme toimittaa ruokatarjoilut tai tarvittaessa järjestämme täydellisen palvelupaketin.

 • makeat ja suolaiset ruokatarjoilut
 • juomatarjoilut (asiakas hankkii juomat)
 • henkilökunta
 • pöytäliinat, servetit ja astiat
 • pöydät, istuimet ja muut kalusteet
 • eri kokoiset teltat
 • muu tarvittava rekvisiitta
 • esiintyjät ja äänentoisto

Yleisötapahtumat laadukkaasti

Keilaniemi hoitaa jämptisti ja kustannustehokkaasti isojenkin yleisötapahtumien cateringpalvelut Espoossa, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Rakennamme menut ja oheispalvelut niin esiintyjien kuin ohjelmasta nauttivan yleisönkin tarjoiluihin. Luotettavan ja kokeneen kumppaniverkostomme ansiosta hoidamme homman sekä ulkoilmatilaisuuksissa että isoilla areenoilla.

Toteutamme kokemuksella:

 • Yleisön ruoka- ja juomapalvelut
 • Crew-ruokailut
 • Artistiruokailut
 • Priority- ja VIP-tarjoilut

Kerro lisää tapahtumastasi ja tarpeistanne, niin teemme menuehdotukset ja catering-tarjouksen!

Kysy lisää!

Haluatko tarjouksen tilaisuuteesi catering-palveluista Espoo Helsinki -alueella tai muualla pääkaupunkiseudulla? Ota yhteyttä niin mietitään, millainen kokonaisuus teidän tilaisuuteenne sopisi.

Katso yhteystietomme »

Ota yhteyttä

Räätälöimme aina juuri asiakkaan tapahtumaan sopivan tarjoilun.